Ismét egy köret, ráadásul a “Miért is nem gondoltam rá hamarabb?” kategóriából. Na, de erre vannak az újságok … Inkább őszi és téli recept, de mivel gomba és krumpli mindig kapható, máskor is elkészíthető.
Hozzávalók (2 személyre):- 20 dkg krumpli
- 20 dkg gomba
- egy gerezd fokhagyma
- egy kis petrezselyem, rozmaring, zsálya és kakukkfű
- só, bors, olívaolaj
Elkészítés:
- 15-20 perc alatt, gyakori kevergetés közben pirítsuk meg a kockákra vágott krumplit egy serpenyőben egy kis olívaolajon.
- Egy másik serpenyőbe tegyünk egy kis olívaolajat, egy gerezd fokhagymát, majd a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pirítjuk, amíg el nem párolgott a gomba leve.
- Ezután adjuk hozzá a gombát a krumplihoz, dobjuk ki a fokhagymát és pirítsuk 2 percig.
- A végén sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá még egy kis petrezselymet, rozmaringot, zsályát és kakukkfüvet is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése