2010. augusztus 3., kedd

Egy kis ízelítő Olaszországból

Miről olvashattok majd ebben a blogban? És kiknek is szól?
A második kérdésre egyszerűbb a válasz: mindazoknak, akiket érdekel ez az ország, akik már jártak itt és visszavágynak vagy akik eddig csak gondolatban utaztak Itália szebbnél szebb részein.
Az első kérdésre pedig a blog bejegyzései fogják megadni a pontosabb választ az elkövetkezendő hónapokban és remélhetőleg években. Szeretnék egy árnyaltabb képet festeni az országról, ahogy az a blog címében is olvasható, az olaszok hétköznapjairól (és hétvégéiről is), megismertetni Olaszország esetleg eldugodtabb részeit is Veletek, beszámolni személyes tapasztalataimról. Tehát egy kicsit mindenről: érdekességek a hétköznapokból, az olaszok (illetve a különböző régiók lakosai) jellemzői, furcsaságai, munka- és albérletkeresési tapasztalatok, utazások, finomságok, foci, divat, zene, film, (csipetnyi) politika,... Pontosan úgy, mint amikor egy vegyes ízelítőt rendelünk az étteremben.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Köszi a tejföllel kapcsolatos ajánlásodat! :) Nagyon tetszenek az írásaid, megoszthatom-e a linkedet a blogomon? Üdv: Dalma

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hat igen, a tejfol itt is problema ... Az olaszoknak nem jonnek be a savanykas izek. Persze, orulok, ha megosztod a linket, en is felteszem ide a tiedet, mert ha mas orszagban is, de hasonlo cipoben jarunk. Nagyon tetszik a nyitooldalad hattere meg persze az irasaid is.

    VálaszTörlés
  3. Igen? A törökök meg élnek-halnak a savanyúért, ha valami savanyú, akkor bizony tényleg az :D
    Már fel is tettelek, itt megtalálod: http://tedeinturkey.wordpress.com/masok-mas-orszagban/ - remélem jóváhagyod így :)
    Köszönöm, tényleg hasonló cipőben járunk. Érdekes látni, hogy ki hogy dolgozza fel az élményanyagot és bizony egy valami közös: magyarok vagyunk.

    VálaszTörlés