Kedvenc olasz újságomban, a Cucina Modernában találtam ezt a receptet is. Szeretem ezt a lapot, mert a receptek nagy része tényleg egyszerű és jó ötleteket ad a mindennapokra.
Hozzávalók:
- spagetti
- 20 dkg (fagyasztott) borsó
- egy tonhalkonzerv
- 16 db koktélparadicsom
- 1 csomó petrezselyem
- fél vöröshagyma
- só, bors, olívaolaj
- Tegyük fel a vizet a tésztához főni.
- Vágjuk apróra a hagymát és félbe a paradicsomot.
- Tegyünk egy serpenyőbe egy kis olívaolajat, dinszteljük meg egy kicsit a hagymát, adjuk hozzá a borsót, 1-2 perc után a paradicsomot, majd újabb két perc után a tonhalat. Sózzuk, borsozzuk, kevergessük pár percig.
- Közben főzzük ki a tésztát.
- Szűrjük le a spagettit, adjuk hozzá a szószt, forgassuk át és már tálalhatjuk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése